Adres

Adres: Zaffelare Dorp 49 | 9080 Zaffelare
Telefoon: +32 9 355 68 80
Email: info@skoebidoe.be

Openingsuren

Maandag
06.00u – 12.00u

Dinsdag tot en met vrijdag
06.00u – 12.30u
13.30u – 18.00u

Zaterdag
07.30u – 12.30u
13.30u – 17.00u

Zondag
gesloten

Algemene voorwaarden

Vragen bij het huren van een springkasteel of tent .

Annuleren bij slecht weer ?

Bij Skoebidoe is het steeds mogelijk 12 uur voor afgesproken tijdstip van levering van onze springkastelen telefonisch te annuleren. Anderzijds is het wel zo dat in ons gamma springkastelen beschikbaar zijn met regenzeil! Twijfels over het weer? Aarzel niet om ons te contacteren.

Annuleren

Bij annuleren 30 dagen voor de huurdata = 20% van de som huurdata, 7 dagen voor de huurdata 50% van de som huurdata, 1 dag voor de huurdata 100% van de som uitzondering bij slecht weer dan is annuleren mogelijk zonder kosten (+80% regenkans / storm).

Mag het springkasteel nat worden ?

Het is geen enkel probleem wanneer een springkasteel nat word! Onze springkastelen kunnen tegen regen gewoon blijven opstaan, ook de motor is volledig ontworpen zodanig dat deze regenbestendig is. Enkel raden wij sterk aan om tijdens onweer toch de kastelen uit te schakelen .

Is een springkasteel veilig ?

Al onze springkastelen voldoen aan de Europese normen kwa veiligheid en zijn dan ook gekeurd bij keuringsorganisatie Vinçotte! Bij normaal gebruik zijn deze springkastelen dus heel veilig, natuurlijk vragen wij onze huurders alert te blijven op gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan wanneer kinderen scherpe of gevaarlijke onderdelen meenemen in het springkasteel! Ook bij het plaatsen van de kastelen voorzien wij verankeringen zodanig deze niet kunnen verplaatst worden.

Wie is verantwoordelijk tijdens de huur van springkasteel of tent ?

Van wanneer het kasteel geplaatst en bevestigd is door onze mensen valt de volledige verantwoordelijkheid bij de huurder!

  • Het algemeen wettelijk principe is dat defecten die veroorzaakt werden door gewone speelschade of normale slijtage ten laste van de verhuurder zijn, op voorwaarde dat de huurder de algemene voorwaarden heeft gerespecteerd (bv. max. aantal kinderen, correcte installatie, enz.).
  • Ongewone speelschade (bv. gebruik door 10 volwassenen i.p.v. 12 kinderen) en ongevallen tijdens het spel zelf zijn ten laste van de huurder. Ook eventuele beschadiging aan de onderkant wegens een slechte ondergrond en schade door scherpe voorwerpen vallen ten laste van de huurder.
  • Lichamelijk letsel is altijd ten laste van de huurder. Bij ernstige ongevallen kan je een beroep doen op jouw familiale polis, op voorwaarde dat je geen toegangsgeld vroeg. Als je zo’n familiale polis nog niet hebt is het huren van een springkasteel misschien een extra motivatie om zo’n polis af te sluiten. Vraag raad aan jouw verzekeringsmakelaar.
  • Als je een groot feest organiseert voor scouts, chiro, sportvereniging of dgl. heb je ongetwijfeld al een jaarpolis burgerlijke aansprakelijkheid. Kijk voor alle zekerheid toch eens na of het gebruik van een springkasteel (al dan niet mits betaling) niet bij de beperkingen staat.

Tot welke leeftijd is een springkasteel toegankelijk ?

De maximumleeftijd dat wij aanbevelen voor het gebruik van springkastelen is 15 jaar . Deze leeftijd hanteren wij om geen onnodige schade te veroorzaken tijdens het gebruik van onze springkastelen.

Wat moet ik voorzien ?

Voldoende ruimte op een effen ondergrond en zonder uitwerpselen. Wij leveren zelf de nodige stroomkabels voor de motor als ook de grondzeilen indien nodig ! Wij vragen enkel voor een vlotte toegankelijkheid tot een 230V AC stopcontact

 Nuttige weetjes?

  • Schoenen zijn ten strengste verboden in al onze springkastelen.
  • Verboden te eten in het springkasteel.
  • Verboden scherpe voorwerpen te gebruiken binnenin het springkasteel .
  • Laat het springkasteel neer bij kans op onweer .
  • gebruikers zijn niet toegelaten om op het kasteel of regenzeil te klimmen wanneer het risico loopt uit het kastelen te vallen of het regenzeil te beschadigen.

Heeft U nog meer vragen omtrent het huren van één van onze attracties ? Aarzel niet en contacteer ons, wij beantwoorden zo spoedig mogelijk al U vragen.